Thursday, November 18, 2010

Banana Chocolate Muffins

Salam Aidil Adha, lama sungguh saya tak update blog saya, tak sempat nak update sebab, anak2 dan saya tak berapa sihat dan sekarang semua dah ok dah. Pastu kerja kat office pun banyak, nih pun curi masa skit..hehhehe..kesempatan yang ada saya sempat baking Banana Chocolate Muffin. Muffin nih hasil jalan2 ke blog kak Rima. Muffins ni memang sedap, moist dan penuh dengan rasa pisang dan chocolatenya...1st time saya cuba resepi muffins dari blog kak Rima dan ini hasilnya. Resepi boleh dapat dari sini nyer.
Model saya
Banana Chocolate Muffin

No comments:

Post a Comment

Post a Comment